Заснеха НЛО и ПИЛОТИТЕ МУ! На прага ли сме на нещо голямо?

19 000 Показвания 263 хил.

Вижте какво се случва по света! Искам да насоча вниманието ви към нещо голямо, което се случва в световен мащаб. Все повече държавни агенции и институции признават и пускат записи на обекти, които са а неизяснен произход.

🛒 5% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clash5" и 3% от техника с "Clash5PC" - ozn.bg/2mn0oIf​​​​​​​
🛍 5% отстъпка от периферия в Ardes.bg с промокод "TheClashers" и 3% от техника с "TheClashersPC" - bit.ly/2JTtdNo
📘 Поръчай НОВАТА ми книга "Топ мистериите на ВСЕЛЕНАТА" с отстъпка тук: bit.ly/3lqComy​​​​​​​
📙 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: bit.ly/2O6xJXR​​​​​​​​
📗 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: ozn.bg/2OMkauI​​​

Може би ви е направило впечатление, че през последните 2-3 години все повече се заговаря за наличието на същества извън нашата планета. Определено нещо се случва и аз мисля, че сме в етап, в който човечеството се подготвя за голямата новина. Зачестиха и официално публикуваните документи и видеа от правителствата. Очевидно вече тези обекти не се отричат, ами се признават. Все още обаче не се казва какви са те и защо са тук.

В този епизод на Нещата, които не искат да знаете ще разгледаме всички потвърдени доказателства за наличието на същества отвъд нашата планета и ще поговорим защо това се случва точно сега.

Социални мрежи:
✦ Facebook: bit.ly/2hEack9
✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv
✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr
✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com

Ще разгледаме официалните записи от САЩ (UFO), които са разпространени и документирани. Ще погледнем и някои кадри от Мексико и Чили, които също има какво да покажат. Държа да кажа, че в това видео съм събрал записи, които смятам наистина за интересни и подбуждащи размисъл, а не просто разкази, които не са подкрепени с каквито и да е доказателства.

Не знам какво мислите, но аз сериозно започвам да вярвам, че има по-голям план, които вече е в действие и цели да ни подготви за тази новина. Дали човечеството е готово или не никой не може да каже, но със сигурност нещо се случва. Само допреди 10 години правителствата отхвърляха веднага всички направени кадри и съобщаваха, че това са дронове и не знам си още какво. Сега обаче тяхната гледна точка явно се променя. 😀

Надявам се видеото да ви хареса и ако е така, знаете какво трябва да направите, нали?

Коментари

 1. valia stojanova
  valia stojanova
  преди 30 минути

  интересно ми е какво значи за вас--по развити от нас--възможно е технически да са различни и да имат нужните материали за построяване на кораби за междупланетарни полети,а тяхната Менделеева таблица да съдържа съвсем различни елементи,но това ги прави само различни ,а не по-развити,защото е доказано че по агресивните оцеляват ,това е заложено във гените,което пък показва че едва ли ще са добронамерени ,ако имат възможност за превземане и населяване на подходяща планета.Ако тази планета им е нужнна биха я пазили но не и коренното и население.Това прави ли ги по-развити.Едва ли.Биха я поразчистили ,но не биха избили цялото население ,защото ще им е нужно.А и в цирка винаги трябва да има разнообразие.Това че имаш някакви материални възможности и придобивки не те прави по развит,както виждаме животните бързо се научиха да се справят с сматрфоните,но никога не се научиха да обработват земята,научиха се да познават числата и буквите но никога не се научиха да пишат ,камо ли поезия.Така че какво значи за вас по-развити.Може би да нямат войни,едва ли.Може би да нямат оръжие,едва ли.Може би да нямат гладни и унижени,едва ли.Да живееш в Рая означава да си потребител ,а не създател.В Рая има всичко,достатъчно е само да ти се прииска,дори и пътуване в други светове,но падналите ангели накрая избягали.

 2. Никол Петрова
  Никол Петрова
  преди 51 минута

  Обожавам извънземните аз съм техен фен

 3. valia stojanova
  valia stojanova
  преди час

  най-голямата лъжа са сателитите на Мънск

 4. Antonio Leyva Sedenyo
  Antonio Leyva Sedenyo
  преди 4 часа

  Много интересно видео 😉

 5. Мария Близнакова
  Мария Близнакова
  преди 5 часа

  Слави моля когато излезнат нови кадри направи фторо видеооо моляя🥺🥺🙏🏻🙏🏼🙏🏽🙏🏾🙏🏿

 6. Danaq Aydanova
  Danaq Aydanova
  преди ден

  Ние бяхме в село с мойта братовчедка видях ме самолет но нещо светеще и имаше някакъв паращут и "самолета не изглеждаше самолет и тя вика извънземни ама не знам...🥺

 7. Claudio Canavaro
  Claudio Canavaro
  преди ден

  Ще продължеват да ни бълъмосвът че ще ни кажат истината или ще ни кажат истината че ще продължеват да ни бълъмосвът!

 8. Ivailo Proikov
  Ivailo Proikov
  преди 2 дни

  Мисля че те правят нещо на земята или прочистват земята което е хубаво нз Слави какво мислиш?

 9. Ivaylo Tonchev
  Ivaylo Tonchev
  преди 2 дни

  Славчо пак дрънкаш врели некипели. Това за разкриването на класифицирана информация беше до края на Май...и съответно нищо не разкриха. А на вниманието на детската ти аудитория, може да гледат епизода на Стойчо Керев-Новото познание, точно на тази тема отпреди 2 месеца.

 10. Светослав Светослав
  Светослав Светослав
  преди 3 дни

  СЛАВИ САЩЕСТВУВАТ ИНЗВЪНЗЕ МНИ ПО-ВЯРВАИМИ МОЛЯТЕ

 11. tarded tho
  tarded tho
  преди 3 дни

  izvunzemnite sa sred nas i sa s horata ot samoto ni sushtestvuvane tuk

 12. Мира Георгиева
  Мира Георгиева
  преди 3 дни

  Ас съм виждал енело

 13. Добрина Димова
  Добрина Димова
  преди 3 дни

  Аз вярвам много отдавна че не сме сами в вселената . На 6 май празнуваха ме имения ден на снахани и видях ме едни неща в небето като флотилия но не прличаха на самолети а на топки светлина това продължи 10 минути бяха наредени в права линия после се отдалечиха опитах да снимам видио,но на записа нищо не се виждаще ако искате вярваи те

 14. Mr-F0urtY_sEvEn_47-{BG}-
  Mr-F0urtY_sEvEn_47-{BG}-
  преди 3 дни

  Очаквам през 2025 да пия кафе с извънземно.Слави да прави интервю с извънземни.И извънземни да живеят на земята.Да е съвсем нормално да виждаш паркирана летяща чиния Пред супера и тн.Ще е странно но ще сме свикнали

 15. noflex flexnov
  noflex flexnov
  преди 4 дни

  Слави имам забележка към теб!Всеки път когато си пускам твое видео прескачам по 1минута от началото на твойте видеа защото някак си е досадно много реклами правиш то книги то кодове вманиачи се някак си да промотираш нещата си!поздрави.

 16. Dehichko
  Dehichko
  преди 4 дни

  Извънземните, гледайки видеото: - Ама ние не сме зелени👁👄👁

 17. Анатоли Илиев
  Анатоли Илиев
  преди 5 дни

  ама не се вълнуваите толкова извънземни има просто човечеството не е единствено в галактиката а както знаем и на земмята кои може да потвърди че на земнята няма отвлечени извън земни кои никои нито може да подвърди нито да отрече

 18. WolveGamer121
  WolveGamer121
  преди 6 дни

  Strah me eeee

 19. Вики Войнска
  Вики Войнска
  преди 6 дни

  А дали не укриват всъщност нещо съвсем земно с т.н. извънземни случаи. Ако искаш да скриеш нещо добре измисляш някаква лъжа за пред всички останали (така и така всички искат да вярват в нещо необикновено, то не бяха конспиративни теории, филми - игрални, документални, срещи от 1,2,3 вид) че са си казали я да скрием нещо под заблудата.... :) Всъщност темите за Вселената и извънземните са ми най-любими, но щом толкова настоятелно ни навират "истината" в учите има нещо гнило в това, затова не вярвам във всичките тези "изтървани" случайно кадри и филмчета

 20. mladen cholakov
  mladen cholakov
  преди 6 дни

  Преди 2 дни сутринта снимах нло, но незнам как да го публикувам

 21. Самуил Тенев
  Самуил Тенев
  преди 6 дни

  Слави, доводни са твоите слова. Ако съществуват други раси, живущи извън нашата планета, това ще разстърси човешкото възприятие за вселената толкова, че ще започнат нови катаклизми и промени в нашите общества, като тези през 20-те и 30-те, които на своя страна довеждат до най-кръвопролитния конфликт в историята на човечеството досега.

 22. Светлин Георгиев
  Светлин Георгиев
  преди 7 дни

  Не, аз пък мисля, точно обратното. Дълги години след тези записи, нищо не се е променило. Няма какво повече да ги правим, дай да ги покажем.

 23. Radi Rupchanski
  Radi Rupchanski
  преди 7 дни

  Аз вярвам

 24. Али Делиахмедов
  Али Делиахмедов
  преди 8 дни

  Тези са работниците за черната дейност на рептилите

 25. Dimitar Koshlukov
  Dimitar Koshlukov
  преди 8 дни

  Баба ванга каза че тази година ще се свържем с извънземните

 26. Boris Sirakov
  Boris Sirakov
  преди 8 дни

  Аз мисля ,че има нещо което трябва да предвидим нещо огромно има вече и много игри с извънземни затова аз мисля че тези същества ще са много силни и ще ни завладеят

 27. Georgi Uzunov
  Georgi Uzunov
  преди 9 дни

  Те ще кажат. Не ни казаха преди 10 г., защото мн хора още не са готови да разберат това

 28. Венелин Анков
  Венелин Анков
  преди 9 дни

  Със сигурност са вече на земята, математически е невъзможно да сме сами и е невъзможно да няма както по-развити И по-изоставащи в развитието си. НАПРАВИ ЕПИЗОД ЗА ЗОМБИТА.

 29. Zeki Toska
  Zeki Toska
  преди 9 дни

  Много закъсняха,да дойдат вече и да оправят тоя свят. Време е вече да дойдат и да ни опитомят,защото още не сме опитомени.

 30. Arcana
  Arcana
  преди 9 дни

  Относно 8:28 . Лично аз смятам че снимките на "извънземните" са доста очевидно фотошопнати. Главите и лицата са под форма на извънземни които виждаме в различни филми. Но филмите не са реални, а измислица от човека и е изключително малък шанса, плот на въображението на човек да е генетично създадено толкова близо да земята, вместо на което и друго място във вселената. Това е по малко вероятно от това да нарисуваш отличително човешко лице, да му дадеш име и да посочиш един случаен човек на земята от 8 милиарда човека, и той да е със същото име и лице както на рисунката.

 31. Neytin Mehmed
  Neytin Mehmed
  преди 9 дни

  Golqma vselena.....trqbva da si glupak da vqrvq6 4e sme sami

 32. Моника Недева
  Моника Недева
  преди 10 дни

  Според мен има значение какви са корабите им. Например ако са кръгли са срещо нас а ако са триъгълни са със нас

 33. tihiik
  tihiik
  преди 10 дни

  А ти ного бързо реагираш бе , Сл. ; Ако вярвах на случайности... щях да повярвам , че сам си се сетил за тая... > игра< ама мама ми е казала да не вярвам чак на такива на случайности ; Да ти отговоря на "въпроса" , може ли ; Даа... НА ПРАГА СМЕ ! ... ... ама на един друг праг !!!

 34. tihiik
  tihiik
  преди 10 дни

  Страшното оглупяване на хората ще им коства вечността !!! Само слепците не виждат , какво И КАК се случва... Поне въпроси все още можете да си задавате , нали?! Защо се случва сега и Как се случва ?! Как се появяват и как изчезват?! Има ли подобни появявания и изчезвания описани от хората ?! последен ВЪПРОС : ДАЛИ НЯКОЙ СЕ СЕЩА ЗА НЕЩО ДРУГО - СЛУЧАИ ОТ ДРУГО ЕСТЕСТВО , В КОЕТО НЕЩАТА СЕ ПОЯВЯВАТ ИЗВЕДНЪЖ И ИЗВЕДНЪЖ СЕ РАЗТВАРЯТ ВЪВ ВЪЗДУХА , КАТО ЧЕ НЕ ПОДЛЕЖАТ НА...... Ф И З И Ч Е С К И Т Е + ЗАКОНИ + ?! ХОРИЦА... БЪДЕТЕ УМНИ И НЕ СЕ ДОБЛИЖАВАЙТЕ НИКОГА КЪМ НЕЩО , КОЕТО ВИ Е КАЗАНО ДА НЕ СЕ ДОБЛИЖАВАТЕ ОЩЕ КАТО ДЕЦА ОТ РОДИТЕЛИТЕ - "...НЕ ВЯРВАЙ И НЕ ГОВОРИ С НЕПОЗНАТИ !!!...." И СКОРО - КОГАТО ТИЯ Б ЗАСТАНАТ ПРЕД ВАС СИ СПОМНЕТЕ , ЧЕ ВИЕ , КАТО ХОРА Е ПО-НОРМАЛНО И РАЗУМНО ДА ВЯРВАТЕ ПОВЕЧЕ НА ХОРА , КАТО ВАС , А НЕ НА ТАКИВА , ЧИИТО ЛИЦА ИЗРАЗЯВАТ..... ...ДОБРОТА ?! ИЛИ... какво ИЗРАЗЯВАТ ЛИЦАТА НА ТИЯ СЪЩЕСТВА ?! ИЛИ СИ МИСЛИТЕ , ЧЕ Бог Е ДАЛ ЛИЦАТА НА ХОРАТА ЗА КРАСОТА И ЗА ДА ИМ СЕ РАДВАТ ?!... ЗА ЧОВЕК РАЗУМЕН НЯМА ПО-ГОЛЯМА ГЛУПОСТ ОТ ТОВА ДА КАЗВАШ И ВЯРВАШ НА ТВЪРДЕНИЕ ЛИШЕНО ОТ СМИСЪЛ , КАТО ТОВА : ....Ако сме сами във Вселената ,си е чиста загуба на пространство. Ще си спестя други характеристики за подобни умове изказващи и вярващи на подобно безсмислие !!!

 35. Vasil Stoilov
  Vasil Stoilov
  преди 10 дни

  малко ме е страх от това кличе но го изгледах

 36. dimitar dimitrov
  dimitar dimitrov
  преди 10 дни

  страшни видея!

 37. Kristina Asenova
  Kristina Asenova
  преди 10 дни

  Още преди 2-3години,теорията на конспирацията знаеш,че ще се заговори за извънземните,от правителствата.След това очакваме,да ни спретнат "среща" тях,благодарение на 5G технология.Цялото това театро е с цел страх,а от там -контрол. Наистина е странно,че до сега никой официално не говореше за НЛО,а сега...

 38. Яна Милчева
  Яна Милчева
  преди 11 дни

  Обичам те "секс" машино

 39. Яна Милчева
  Яна Милчева
  преди 11 дни

  Ти си най якия паткан пич

 40. Mihail Todorov
  Mihail Todorov
  преди 11 дни

  Chicho mitko gleda svetlini v gorata😂

 41. Ivan Rahko
  Ivan Rahko
  преди 11 дни

  Чакаме 2021г. Да се промени коренно ето то се вижда и още много ще има кво да се види влизаме в НОВАТА ЕРА👈🏼✨🌪🌫

 42. kaloyan
  kaloyan
  преди 11 дни

  Joe rogan Bob Lazar това е подкаста

 43. Zhivko Dinev
  Zhivko Dinev
  преди 11 дни

  Ако вярваш, че хора са кацнали на Луната значи ще повярваш и на това 🤩 поредната манипулация на населението на земята,..пълна скръб

 44. alexsander krastev
  alexsander krastev
  преди 12 дни

  всичко е наред защото ако не са толкова развити колкото нас, не могат да кацнат, ако сме равни можем да ги унищожим преди да нанесат вреда, но ако са по развити няма какво да се тюхкаме защото те ще държът коза за играта и поне ще сме си наясно със съдбата:)

 45. Sergey Taskov
  Sergey Taskov
  преди 12 дни

  Според мен са хванали някое извънземно и някои общува с него вече

 46. Даниел Атанасов
  Даниел Атанасов
  преди 12 дни

  Слави аз ни вярвам и мисля че ще ни информираш вярвам ни

 47. Martin Bozhanski
  Martin Bozhanski
  преди 12 дни

  Имайки на предвит че те официално са от около 100 години сред нас..да би било крайно време да споделят тези факти Но ако трябва да задоубуча разговора само ще вметна че 3 от големите държави тайно работят с тях Но интересн факт е че има добри и лоши извънземни

 48. Бат Радо
  Бат Радо
  преди 12 дни

  Най-достоверни са разказите на военнте пилоти, вдигали са истребители при зависване на НЛО над ракетни иплощадки с ядрено оръжие и се оказва че нашата технлогия е много по-изостанала.

 49. Бат Радо
  Бат Радо
  преди 12 дни

  Операция син лъч, ще симулират нападение от извънземни и ще ни затворят както беше с ковид истерията.

 50. Димитър Димитров
  Димитър Димитров
  преди 12 дни

  Хора не е нужно да ни показват нищо тосе знае,че има други цивилизации.Пак и според вас ЗАЩО толкова много предишни цивилизации описват такива летящи обекти и страни рисунки на хоманоидни същества

 51. Николай Спасов
  Николай Спасов
  преди 12 дни

  Добре ве ако има извънземни защо в България нищо не е заснето а все в САЩ. Извънземните само Америка ли харесват

 52. Атанас Атанасов
  Атанас Атанасов
  преди 12 дни

  Идват

 53. Веселина Върбанова
  Веселина Върбанова
  преди 12 дни

  Хей Слави как си надявам се да не си зает може ли да получиш 💓❤️❤️❤️💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓 браво на теб

 54. Vladimir Stoyanov
  Vladimir Stoyanov
  преди 12 дни

  Руснаците си тестват новите машини :D

 55. Hristo Avramov
  Hristo Avramov
  преди 12 дни

  До какви дъна стига човек, само и само да има повече гледания. Лошото е не само, че Слави сам вярва в такива глупости, а и че влияе на мисленето на децата ни, като се мисли за много умен, какъвто определено не е.

 56. Tatiana Nacheva
  Tatiana Nacheva
  преди 12 дни

  Имаш любопитен и интересен канал. Аз имам интерес към извънземни. Така че очаквам още факти.

 57. seeme nomore
  seeme nomore
  преди 12 дни

  Посредствено видео, с пикселираните кадри, нищо ново. НЛО-та дето радар не ги лови, ама светят като крушки та всички да ги видят. Света в момента отива по дяволите и мазните политици се чудят как да отклонят вниманието на хората.

 58. Pesho Dimitrov
  Pesho Dimitrov
  преди 12 дни

  Аз преди няколко години видях НЛО

 59. preslav jankov
  preslav jankov
  преди 13 дни

  малко са обитаемите планети космоса е доста връждебно място

 60. Rosen Atanasov
  Rosen Atanasov
  преди 13 дни

  Стига си плямпал глупости

 61. Диана Кирилова
  Диана Кирилова
  преди 13 дни

  Аз съм виждал енело

 62. Данаил Димитров
  Данаил Димитров
  преди 13 дни

  Ще има трета световна война.

 63. Анастасия Димитрова
  Анастасия Димитрова
  преди 13 дни

  Напоследък виждам различни светлини в небето сякаш прескачат във времето или като в пазителят на галактиката.

  1. Scarface
   Scarface
   преди 13 дни

   Тва сигурно е била стрелата на Йонду,не му се плАши,наше момче е :).Ако се вгледаш по-добре там някъде може да видиш и числата от тотото.

 64. aydenis ruzhdiev
  aydenis ruzhdiev
  преди 13 дни

  Leka poleka idvat nasam pravitelstvoto trqbva da kaje na horata da gi potgotvi che ne se znae kvo shte doide po tochno kolko sa

 65. Veliko Stoyanov
  Veliko Stoyanov
  преди 13 дни

  Аз лично не вярвам извънземни да са ни открили все още ддз. Ако ни бяха открили и щяхме да се познаваме вече 😂😂 замислете се диваци. Онея за да са толкова напред във схемата едва ли имат его и вътрешни конфликти като при примитивните ора в 21 век. Пък и ако искат да не ги "засичане" сто про си имат начини да се скрият. Ддз или извънземни още не сме открили или въпреки развитието им и те страдат от тъпотия като хората...

 66. Happy Chapman
  Happy Chapman
  преди 13 дни

  Техните бази са под вода и под земята.

 67. Radka Radtoa
  Radka Radtoa
  преди 13 дни

  Нека никой не се заблуждава.Извънземни наистина съществуват и те много добре са описани , охатактеризирани и уточнени . Понеже Слави пита за мнение на неговите фенове , ясно заявявам: Не съществуват други извънземни освен ангели и дяволи . Човекът е изключително слаб да се противопостави на тези сили.Той просто има невероятната възможност да избере с кои от тях желае да общува.Въпрос на личен избор.

 68. Nikolay Savchev
  Nikolay Savchev
  преди 13 дни

  Ще ти кажа какво ще видите - 1. реални енергийни проекти, които са на прага на изместване на а) дизел; б)газ;в)бензин; г)керосин;2.атомните централи ще отидат като цяло в небитието. 23та година изтича продължението на Козлодуй. Казаха, че ще бъде, до 30-та, ама аз не вярвам. Не напразно убиха Слободян, който обаче си беше виновен и поиска огромни суми за своите генератори. Цената на една генерираща система от флуктоационен тип ( кавантов електрогенератор ) на 15,3 KWh линейна мощност е като материали около 1100 лв наши пари, а с изработката при по-големи количества - може да достигне до под 800 лв. В началото може би ще са по-скъпи, но после ще бъдат застопорени на около 2500 сегашни лева. - това от едно семейство се изплаща за около половин година - ето как еди цял раздел на нашата икономика ЩЕ РУХНЕ!!! Енергетиката НЯМА да може да издържа повече и всичко ще се пренастрои на други вълни. Там са заети няколко стотин хиляди човека работна ръка - всичко това ще бъде ШКАРТО!

 69. Albena Borisova
  Albena Borisova
  преди 13 дни

  НЛО не значи извънземни, а неиндетифицирани! Това изобщо не е показателно за извънземни, само показва че не знаят какво е, може да са атмосферни явления, човешки изобретения или др. Уфолозите са фантазьори, което няма лошо, аконе лъжеха за измислени доказателства. Вероятно има други обитаеми планети в разни съзвездия, но разстоянията са така огромни, че никой не може да пътува между тях. Вояджър 1 е изстрелян преди 43 години и още пътува и не може да излезе от нашата слънчева система.

 70. Mario Iliev
  Mario Iliev
  преди 14 дни

  Слави здравей, Този бившият пехотинец, който го показа, има редица предавания в тази насока по History Channel! И заслугата за разсекретяването на доста информация, до голяма част е по негова заслуга. Незнам дали си ги гледал но, ако не си... заслужават си да знаеш ! Поздрави

 71. Nikola Nikolov
  Nikola Nikolov
  преди 14 дни

  Когато се замисля за вечната материя и безкрайното пространство ме побиват тръпки защото мозъкът ми не позволява да помисля отвъд това което е било открито от расата ни засега опасявам се че ще открием неизвестна материя която може да промени положението на нашата галактика дотогава се подгответе

 72. bg makashi
  bg makashi
  преди 14 дни

  Да вчера

 73. Сергей Владимиров
  Сергей Владимиров
  преди 14 дни

  Ама какво да вярваме то ще е ненормално да сме сами в Вселената.

 74. Shitty Games
  Shitty Games
  преди 14 дни

  Заклевам се виждал съм същото като това което изглежда като обърната пирамида . Видях го късно вечер преди около 3 или 4 години в небето , но беше много ярко и изглеждаше като голямо светещо кълбо , но когато насочихме телефона със включена камера към него на екрана излизаше като обърната пирамида . За съжаление телефона в който беше клипа отдавна го няма . ЗАКЛЕВАМ СЕ ВИДЯХ ГО !

 75. tihomira mladenova
  tihomira mladenova
  преди 14 дни

  Когато бях малка също съм ги виждала,кораба летеше на едно място виждаха се светлини и след това все едно се изстреля...🤔

 76. Nelly
  Nelly
  преди 14 дни

  Според мен все още не сме готови да се срещнем с друга форма на живот. Повечето хора ще бъдат уплашени от това 100%. Ако наистина има извънземни винаги първият въпрос ще бъде - "какво искат от нас?" Но за мен истинският въпрос е: дали сме готови да разберем? Това неизвестното, това че, нямаме отговори - това плаши най-вече. Няма как да си подготвен за нещо такова.

 77. Stefan Hadjiev
  Stefan Hadjiev
  преди 14 дни

  Аз отдавна следя темата за НЛО.А 2020 година даже видях.Случи се малко след Великден.Над стадион Локомотив,гр.Варна мина летящ обект с триъгълна форма.Беше доста голям,безшумен.Както летеше сравнително ниско,изведнъж се издигна по-високо с много голяма скорост!Приятелят ми с който го видяхме е служил казарма във Безмер и е следял самолетите на радар.Според него това определено не беше самолет или дрон..

 78. Kiara Onbashieva
  Kiara Onbashieva
  преди 14 дни

  Да

 79. Borislav Donushev
  Borislav Donushev
  преди 14 дни

  Проверете за програмата син лъч, дето се споменава за подготовка на фалшива извънземна инвазия. Момента в който живеем и много подходяящ за това. Тези неща се пишат и коментират от години.

 80. trutacgear
  trutacgear
  преди 14 дни

  Време е скоро се надявам да не плащам данъци ...🥳🥳🥳🥳😂😂😂Трябва да си най големия комунист за да мислиш че сме сами ...

 81. Plamen Paskalev
  Plamen Paskalev
  преди 15 дни

  Аз вярвам

 82. toni :3
  toni :3
  преди 15 дни

  2020 бях навън и видях нещо черно, като чиния и имаше леки светлинки високо в небето..след 2-3 секунди изчезна. Със сигурност не е било дрон…

 83. Melda Zekerieva
  Melda Zekerieva
  преди 15 дни

  Samo az li imam useshtaneto che ako vsichko tova e realno i izvunzemnite shte zapochnat da priijdat tova moje da e kraq na sveta

 84. Bro pro
  Bro pro
  преди 15 дни

  Според мен не е вярно защото виш само в Америка се случват тези неща

 85. naruto
  naruto
  преди 15 дни

  Всичко се знае в големите държави, въпрос на време е да изтече информацията към всички.👍

 86. kaloqnDM
  kaloqnDM
  преди 15 дни

  Подготвят ни ми се струва.. а и как всички картинки филми и човешки въображения си представят едни и същи образи на извънземните

 87. Jaklin Daneva
  Jaklin Daneva
  преди 15 дни

  Едимпат с мама като сме си във нас видяхме през прозореца някакви като кораби и минаха над блока.Бяха повече от 100-то на брой!🤯 Не лъжа!

 88. Теодора Камарева
  Теодора Камарева
  преди 15 дни

  Не съществуват извънземнииии

 89. Sofia Kostadinova
  Sofia Kostadinova
  преди 15 дни

  Слави искам да ти разкажа една история значи беше един нормален ден и дойде вечерта и ние бяхме на двора и аз викам я гледайте колко много звезди има в небето и след малко ме викат на тревата и всички гледаме към небето а там имаше някакви бели точки които се виждат на видеото да се движат в редица и беше много странно и си викахме това са извънземните ама на шега дали това са били те😳

 90. Plamen Ivanov
  Plamen Ivanov
  преди 15 дни

  Интересно е и защо при наличието на камери с висока резолюция в днешно време вече няма нищо заснето което да не е монтаж ? :)

 91. Тодор Кюлафлийски
  Тодор Кюлафлийски
  преди 15 дни

  Мисля че ние сме свързани с извънземните. Само аз ли винаги си представям кораба им така🛸? Не съм виждал никой филм в който да е показан по този начин. Сигурно наближава краят. Първо вирусът сега извънземни. Краят е неизбежен и всичко има такъв. Ето че нашият вероятно настъпва. Няма как да сме сами. Ако сме сами как всичко е било създадено? Трябва да има бог или нещо по силно от нас. То ни унищожава. 🛸👽

 92. Станка Нешкова
  Станка Нешкова
  преди 16 дни

  Сещам се за два случая когато видях обект движещ се на не много високо от шест етажен блок. Единият случай беше преди около 35 години.Над главите ни премина огромна бяла топка на малко разстояние от блоковете.Но не помня коментари вкъщи.А другия случай беше преди 10 години в небето премина светлинен обект и аз бързо се прибрах,хвана ме страх. Движише се бавно и то не далеко от покривите на къщите.Мен лично ме е страх,защото никой незнае какво мислят .

 93. Aas Zaz
  Aas Zaz
  преди 16 дни

  Слави аз като бях малка и мама ме водеше по рано на децка градина и видях летяща чиния и изчезна И сега съм на десет години и аз скоро видях квадратни кораби които светят нещо като огън но не беше и бяха много и изчезваха и идваха около 10мин.

 94. BoTisHerE dabeda
  BoTisHerE dabeda
  преди 16 дни

  i kato razkriqt che ne sme sami kvo praim s curkvite ? ha. jalko za horata koito vqrvat che imalo nqkuv si gospod na nebeto

 95. Станка Нешкова
  Станка Нешкова
  преди 16 дни

  Здравей Слави! Много интересен материал.Аз също си спомням отричането за съществуването на извънземни. Съгласна съм,че подгатвят човечеството за нещо по-голямо като новина,но се моля да не е толкова стресиращо.Все пак има много игрални филми,които са настроели хората по някакъв начин. До колкото знам има рисунки от пещерни хора,които са рисували НЛО. Но дали в Библията пише нещо за НЛО? Слави,благодаря ти за интересния материал.

 96. Делян Живков
  Делян Живков
  преди 16 дни

  zdrasti slabi golmq fen sasm ti obicdrcham te mnoogo koga she idvasdh v bangladesh da se vidime we

 97. Music4Soul
  Music4Soul
  преди 16 дни

  Това са руснаците , не зс първи път америка бърка руската техника с НлО

 98. The Bros BG
  The Bros BG
  преди 16 дни

  Ti adekvaten li si be

 99. Mihaela XX
  Mihaela XX
  преди 16 дни

  Даскалът ми по фвс ми каза, че нас ни пазят извъземни (пледиянци), които са добри. Също, че след време ще се разминаваме с тях по улиците и ще бъдем приятели. Не знам дали да вярвам

 100. Vasil kirkov
  Vasil kirkov
  преди 16 дни

  2020-🦠 Вище последната цифра 2021-💉 Вище последната цифра 2022-Z (Zombie)